Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Program Roa Romfast Application
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
ROA este solutia destinata companiilor de succes. Este un sistem puternic si flexibil, capabil sa raspunda necesitatilor dezvoltare a firmei: de raspandire teritoriala, de diversificare a domeniilor de activitate, de crestere a personalului, de majorare cantitativa a activitatii.

Sistemul integrat ROA este dezvoltat in intregime de echipa Romfast. Caracterul integrat al componentelor in cadrul pachetului este dat de conceptia unitara avuta in vedere in timpul dezvoltarii lor, de arhitectura client-server n-tier si sistemul de baze de date (Oracle). Utilizatorul beneficiaza de aceeasi interfata grafica, toate componentele folosind acelasi standard referitor la ferestre, moduri de lucru, obiecte informatice. De asemenea, securitatea datelor este tratata uniform, drepturile de acces ale utilizatorului putand fi stabilite detaliat.

ROA cuprinde module care rezolva principalele probleme ale organizatiilor medii si mari: gestiunea economica, automatizarea fluxurilor de date, regasirea si raportarea rapida a informatiilor, reproiectarea fluxurilor informatice.

Aplicatiile ROA isi partajeaza perfect problematica ridicata de gestionarea si conducerea unei companii, din cele mai diferite domenii de activitate si fara a acoperi in mod redundant aceeasi problema.

Aplicatiile Romfast de baza. Principalele functionalitati:

ROA Financiar-Contabilitate;
ROA Gestiunea stocurilor si a obiectelor de inventar;
ROA Managementul Resurselor Umane si Salarizarea Personalului;
ROA Managementul Imobilizarilor;
ROA Manager;

Aplicatii specializate si suport tehnic post-implementare.



Din Gura in Gura